Убедљива победа Народног покрета Динара-Дрина-Дунав у Старим Лединцима

понедељак, 19. јануар 2015

Нови Сад, 19.01.2015.

Народни покрет Динара – Дрина – Дунав је однео убедљиву победу на јуче одржаним изборима у Старим Лединцима. Наши кандидати су освојили чак 6 од укупно 7 места у Савету и 2 од укупно 3 мандата у Надзорном одбору Месне заједнице „Стари Лединци“.

„Овакав резултат је најбоља потврда опредељености нашег народа за програмске циљеве Покрета. Задовољство ми је што су становници Старих Лединаца подржали наше залагање за очување културе, традиције и породичних вредности, али и наш допринос у решавању нагомиланих социјалних, комуналних и инфраструктурних проблема. Приоритетни задатак у наредном периоду је да оправдамо поверење гласача који су нас подржали и то кроз умерену и одмерену социјално-економску политику усмерену на побољшање квалитета живота становника Старих Лединаца, али и осталих делова нашег Града,“ истакао је Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан.

Победа Народног покрета Динара-Дрина-Дунав у Старим Лединцима представља један у низу одличних резултата које смо постигли на свим досадашњим изборима за месне заједнице Града Новог Сада на којима смо наступили са коалиционим партнером Српским покретом обнове под називом „Сви за Нови Сад“ и на којима је само Српска напредна странка остварила боље резултате.

Захваљујемо се бирачима и нашим суграђанима што нас све више подржавају и у нама препознају искрено залагање за бољи живот Новосађана.

 

                                                                                       Инфо служба

                                                                Народног покрета  Динара-Дрина-Дунав

Канцеларија за контакте са чланством и јавношћу:
Нови Сад, Радничка 20.
Teлефон +381 (0) 21 472 0537
www.npddd.rs

Дешавања

Погледајте датуме свих предстојећих догађаја!