Музика

– Баја Мали Книнџа и Лазо Пајчин – Химна
– Баја Мали Книнџа и Лазо Пајчин – Динара
– Жаре и Гоци – Дрина
– Жаре и Гоци – Отаџбина
– Баја Мали Книнџа – Мајка
– Теодор Катић – Нек` се памти
– Теодор Катић – Фрушка Горо
– Лазо Пајчин – Јово Бокан
– Лазо Пајчин – Радио Грмеч
– Баја Мали Книнџа – Ми имамо визију за панонску низију

 

– Баја Мали Книнџа – Чувајмо Србију Србине
– Баја Мали Книнџа – Република Српска
– Баја Мали Книнџа – Отаџбино моја
– Баја Мали Книнџа – Највећи Србин
– Баја Мали Книнџа – Озрен гора
– Баја Мали Книнџа – Брат Србин
– Баја Мали Книнџа – Војвода неуништиви
– Баја Мали Книнџа – Нису сузе за Србина
– Баја Мали Книнџа – За мном

 

– Баја Мали Книнџа – Браћо Срби
– Баја Мали Книнџа – Има срце лавље – Томислав Бокан
– Баја Мали Книнџа – Чувај ми се сине
– Баја Мали Книнџа – Танкосић ас
– Баја Мали Книнџа – Васкрс
– Баја Мали Книнџа – Наш завјет