Догађај

article image

Специјалан хибридни рат се води против Србије! Бокан: Издржите браћо са свете српске земље!

О притисцима са свих страна на председника Александра Вучића и терору над Србима са КиМ од стране премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија, говорили су Зоран Спасић и председник Народног покрета "Динара-Дрина-Дунав" Томислав Бокан.

Председник Народног покрета "Динара-Дрина-Дунав" Томислав Бокан наводи да су протеклих деценија су шиптари вршили терор над нама, отмице, убиства, трговину органа, а да смо сада ми испали терористи, као и да су шиптари одлагали предају тела погинулих Срба у Бањској.

- Огромна трагедија нас је задесила у протеклим данима и српске породице су дуго чекале на тела српских хероја, јер су шиптари одлагали предају тела погинулих Срба у Бањској. Протеклих деценија су шиптари вршили терор над нама, отмице, убиства, трговину органа, а сада смо испали ми терористи - рекао је Бокан.

Бокан каже и да морамо успоставити сарадњу са великим силама, јер нам је потребан мир и стабилност на светој српској земљи Косову и Метохији и да је председник Александар Вучић је увек уз свој народ са КиМ.

- Морамо успоставити сарадњу са великим силама, јер нам је потребан мир и стабилност на светој српској земљи Косову и Метохији, зато што не можемо сами да се боримо против свих. Међунардона заједница мора да узме иницијативу да би одржала мир.

Председник Вучић је увек уз народ и мудро и паметно ће решити овај проблем на КиМ, а народу поручујем да издржи до краја - казао је Бокан.