Догађај

article image

„3Д“ – „КУПУСИЈАДА“ У ФУТОГУ 2014

Викенд за нама је свакако обележила традиционална привредна и туристичка манифестација „Купусијада“ у Футогу. Дивна прилика да се људи окупе, поразговарају и проведу пријатне тренутке са старим, али и новим пријатељима, љубитељима купуса и очувања старих заната.

Сви они који су се намерно или случајно обрели у „престоници купуса“ имали су прилику да виде избор за најтежу главицу купуса, али и да пробају традицонална јела од купуса спремљена са пуно пажње и укуса.

Наши момци су се „богме“ својски потрудили. И ове године је куван одличан купус за све пријатеље Народног покрета Динара-Дрина-Дунав, али и за све људе добре воље који су се радо дружили са нама уз чорбаст купус с месом, музику и по неку чашицу.

Суграђани и гости који су и претходне године имали само речи хвале за главног кувара нису остали равнодушни према мирису који је просто мамио, а о укусу да не говоримо.... Кажу људи: „Специјалитет за чисту петицу, не можеш да не пробаш, а кад пробаш не можеш да не дођеш и следеће године!“


Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан

Канцеларија за контакте са чланством и јавношћу:

Нови Сад, Радничка 20.

Teлефон +381 (0) 21 472 0537



Галерија слика

latest news image